Sürülebilir Taze Peynir 200 G - Sürsene - Ürünler
Sürülebilir Taze Peynir
Sürülebilir Taze Peynir 200 G
Lezzet LezzetDoğadan gelen lezzet Sağlık Sağlıkİçerisinde sağlık dolu Enerji EnerjiEnerjiniz daima yüksek Bağışıklık BağışıklıkSistemini güçlendirir

Süt kaymağının nefis lezzetinin peynirle bir araya gelmesiyle üretilen Sürsene Peynir hem kesilebilir, hem de sürülebilir sunum alternatifiyle tüketilebilir.

200 G8696813010958
Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.
Enerji ve Besin Değerleri
TGK’ye göre 100 ml günlük enerji ihtiyacınızın %3’ünü karşılar.
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 ml için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal) 979/234 %12 Yağ (g) 22 %31 Doymuş Yağ (g) 14 %70 Trans Yağ (g) 0 Karbonhidrat (g) 2 %1 Şeker (g) 2 %2 Protein (g) 7 %14 Tuz (g) 1 %16 Kalsiyum (mg) 520 %65 Fosfor (mg) 0
* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
Özellikle bebekler, çocuklar ve yumuşak peynir severler için mükemmel bir atıştırmalık bir peynirdir. İçeriğindeki yüksek miktarda kalsiyum, protein, mineral ve vitaminlerle vücudun günlük ihtiyacı olan besin ögelerini karşılamaya yardımcı olur. Doğallığını ve tazeliğini koruması için + 4 °C'deki buzdolabında kendi salamura suyunda saklayınız.

Fermente süt ürünü
İçindekiler: Pastörize ve homojenize inek sütü, probiyotik yoğurt kültürü.
Alerjen uyarısı: Laktoz içerir.
Sürülebilir Taze Peynir 200 GSürülebilir Taze Peynir 200 GSürülebilir Taze Peynir 200 G
hem tarzı, hem lezzeti farklı sürsene Süt kaymağının nefis lezzetinin peynirle bir araya gelmesiyle üretilen Sürsene Peynir hem kesilebilir, hem de sürülebilir sunum alternatifiyle tüketilebilir. farklı lezzetiyle ister kes, istersen sür tercih senin İçeriğindeki yüksek miktarda kalsiyum, protein, mineral ve vitaminlerle vücudun günlük ihtiyacı olan besin öğelerini karşılamaya yardımcı olur.
Ürünleri saklama ve muhafaza bilgileri Nasıl Saklayabilirim?
2-4 derecede saklayınız. Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir. 2-4 derecede saklayınız.
Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir. Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz
Ambalajında saklayınız Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir. Ambalajında saklayınız
Firma Tanıtım
Sizden Görüş ve Öneriler Yorumlarınız Bizim İçin Önemli