Profesyonel Tost Peyniri Tam Yağlı 2000 G - Tost Peyniri - Ürünler
Kahvaltılık Tost Peyniri
Profesyonel Tost Peyniri Tam Yağlı 2000 G
Lezzet LezzetDoğadan gelen lezzet Sağlık Sağlıkİçerisinde sağlık dolu Enerji EnerjiEnerjiniz daima yüksek Bağışıklık BağışıklıkSistemini güçlendirir

Otat Kaşar Peynir lezzetini inek sütünün doğallığından alır. Kahvaltı sofralarından tosta, pide ve pizzalarda kullanıma uygun çok çeşitli kaşar peynirlerini sizler için üretiyoruz.

2000 G8696813010613
Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.
Enerji ve Besin Değerleri
TGK’ye göre 100 gramı günlük fosfor ihtiyacınızın %70’ini karşılar.
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal) 1422/340 %17 Yağ (g) 25 %36 Doymuş Yağ (g) 15,6 %78 Trans Yağ (g) 0 Karbonhidrat (g) 1,7 %1 Şeker (g) 1,7 %2 Protein (g) 27 %54 Tuz (g) 1,8 %30 Kalsiyum (mg) 790 %99 Fosfor (mg) 500 %71
* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
Otat Tost Peyniri, kahvaltılarda ve ara öğünlerde tek başına ya da sandviç ve tostlarda; yemek tariflerinizde yardımcı malzeme olarak tüketebileceğiniz bir peynirdir. İçerdiği yüksek oranda süt ile sağlıklı beslenmeyi destekler, lezzetiyle 7'den 70'e tüm peynir severlerin vazgeçemediği bir peynirdir.

Tam Yağlı Eritme Peynir
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizatör (kalsiyum klorür), tuz ve emülsifiye edici tuzlar (E452, E450, E339, E331), koruyucu (E202)
Kurumaddede en az %45 Süt Yağı İçerir.
Alerjen uyarısı: Laktoz içerir.
Profesyonel Tost Peyniri Tam Yağlı 2000 GProfesyonel Tost Peyniri Tam Yağlı 2000 GProfesyonel Tost Peyniri Tam Yağlı 2000 G
istersen kes tost yap, istersen menemene kat Kahvaltılarda kendi başına yenebildiği gibi sandviç içinde veya rendelenerek makarna veya pidelere lezzet vermek için kullanılır. lezzetini inek sütünün en doğal halinden alır Kahvaltı sofralarından tosta, pide ve pizzalarda kullanıma uygun çok çeşitli kaşar peynirlerini sizler için üretiyoruz.
Ürünleri saklama ve muhafaza bilgileri Nasıl Saklayabilirim?
2-4 derecede saklayınız. Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir. 2-4 derecede saklayınız.
Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir. Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz
Ambalajında saklayınız Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir. Ambalajında saklayınız
Firma Tanıtım
Sizden Görüş ve Öneriler Yorumlarınız Bizim İçin Önemli