Köy Tipi Tereyağı 1000 G - Tereyağı - Ürünler
Karadenizin Yaylalarından
Köy Tipi Tereyağı 1000 G
Lezzet LezzetDoğadan gelen lezzet Sağlık Sağlıkİçerisinde sağlık dolu Enerji EnerjiEnerjiniz daima yüksek Bağışıklık BağışıklıkSistemini güçlendirir

Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar.

1000 G
Karadeniz'in yaylalarından gelen tat
Enerji ve Besin Değerleri
TGK’ye göre 100 gram ürün günlük kalsiyum ihtiyacınızın %70’ini karşılar.
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal) 3102/741 %37 Yağ (g) 82 %117 Doymuş Yağ (g) 49,2 %246 Trans Yağ (g) 0 Karbonhidrat (g) 0,6 %0 Şeker (g) 0,6 %1 Protein (g) 0,3 %1 Tuz (g) 0 Kalsiyum (mg) 90 %11 Fosfor (mg) 0
* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar. Hem kahvaltılık kullanıma uygun hem de yemeklik kullanıma uygun Otat Tereyağlarını köy tipi, rulo ve yayık tereyağı olarak farklı çeşitlerde sizlerin beğenesine sunuyoruz.

Otat Pastörize Tereyağı (tuzsuz)
İçindekiler: Pastörize inek sütü kreması, tereyağ kültürü.
Tuz eklenmemiştir.
Alerjen uyarısı: Laktoz içerir.
Köy Tipi Tereyağı 1000 GKöy Tipi Tereyağı 1000 GKöy Tipi Tereyağı 1000 G
karadenizin yaylarından gelen eşsiz bir lezzet Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar. kendine has kokusu ile mükemmel bir tat Hem kahvaltılık kullanıma uygun hem de yemeklik kullanıma uygun Otat Tereyağlarını köy tipi, rulo ve yayık tereyağı olarak farklı çeşitlerde sizlerin beğenesine sunuyoruz.
Ürünleri saklama ve muhafaza bilgileri Nasıl Saklayabilirim?
2-4 derecede saklayınız. Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir. 2-4 derecede saklayınız.
Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir. Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz
Ambalajında saklayınız Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir. Ambalajında saklayınız
Firma Tanıtım
Sizden Görüş ve Öneriler Yorumlarınız Bizim İçin Önemli