Tuzlu Yayık Tereyağı 4500 G - Tereyağı - Ürünler
Karadenizin Yaylalarından
Tuzlu Yayık Tereyağı 4500 G
Lezzet LezzetDoğadan gelen lezzet Sağlık Sağlıkİçerisinde sağlık dolu Enerji EnerjiEnerjiniz daima yüksek Bağışıklık BağışıklıkSistemini güçlendirir

Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar.

4500 G8696813040160
Karadeniz'in yaylalarından gelen tat
Enerji ve Besin Değerleri
TGK’ye göre 100 gram ürün günlük kalsiyum ihtiyacınızın %11’ini karşılar.
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal) 3030/723 %36 Yağ (g) 80 %114 Doymuş Yağ (g) 49,2 %246 Trans Yağ (g) 0 Karbonhidrat (g) 0,6 %0 Şeker (g) 0,6 %1 Protein (g) 0,3 %1 Tuz (g) 1,5 %25 Kalsiyum (mg) 90 %11 Fosfor (mg) 0
* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar. Hem kahvaltılık kullanıma uygun hem de yemeklik kullanıma uygun Otat Tereyağlarını köy tipi, rulo ve yayık tereyağı olarak farklı çeşitlerde sizlerin beğenesine sunuyoruz.

Otat Pastörize Tereyağı (Tuzlu)
İçindekiler: Pastörize inek sütü kreması, tereyağ kültürü, tuz.
Alerjen uyarısı: Laktoz içerir.
Tuzlu Yayık Tereyağı 4500 GTuzlu Yayık Tereyağı 4500 GTuzlu Yayık Tereyağı 4500 G
karadenizin yaylarından gelen eşsiz bir lezzet Karadeniz yaylarının özenle seçilmiş sütlerinden üretilen Otat Tereyağı kendine has kokusuyla yemeklerinize mükemmel lezzet katar. kendine has kokusu ile mükemmel bir tat Hem kahvaltılık kullanıma uygun hem de yemeklik kullanıma uygun Otat Tereyağlarını köy tipi, rulo ve yayık tereyağı olarak farklı çeşitlerde sizlerin beğenesine sunuyoruz.
Ürünleri saklama ve muhafaza bilgileri Nasıl Saklayabilirim?
2-4 derecede saklayınız. Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir. 2-4 derecede saklayınız.
Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir. Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz
Ambalajında saklayınız Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir. Ambalajında saklayınız
Firma Tanıtım
Sizden Görüş ve Öneriler Yorumlarınız Bizim İçin Önemli